Little Mix представиха ново видео

Little-Mix---New-Photos---O

Те разпръснаха магия върху света по-рано тази година и сингълът ‘Black Magic’ се превърна в най-успешната песен на групата до момента. ‘Love Me Like You’ е вторият официален сингъл на момичетата от Little Mix от дългоочаквания нов трети албум на групата – ‘Get Weird’.

‘Love Me Like You’ ни представя Little Mix в една модерна приказка на класическа дамска група от ерата на Мотаун. Песента, която има ретро поп звучене, е написана от James Newman, Steve Mac, Camille Purcell и Iain James.

Пери Едуардс, Джеси Нелсън, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу се сформират като група през 2011 година в британския X Factor. Скоро след това, Little Mix става едно от най-успешните поп имена на британската сцена и извън нея с над 8 милиона продадени копия от албуми – ‘DNA’ и ‘Move’ (и двата проекта са с платинен статус) – и номер едно синглите ‘Wings’ и ‘Black Magic’. С близо над половин милиард гледания в YouTube и Vevo, 9 милиона фена във Facebook и 7 милиона последователи в Twitter, групата се превръща в един от най-големите музикални експорти на Великобритания и реализират световни турнета в Европа, САЩ, Австралия и Япония. Little Mix подобряват и дългогодишния рекорд на Spice Girls за най-висок дебют в класацията на Америка на британска гърл банда.

Новият албум на Little Mix, озаглавен ‘Get Weird’ще бъде издаден на 6-ти ноември, 2015г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.