LG пуска на пазара най-новия модел Tone Ultra

LG TONE ULTRA HBS-810 Launch 3

LG Electronics (LG) увеличи растящото си портфолио от разнообразни Bluetooth слушалки, като представи най-новата версия на модела от среден клас стерео слушалки, LG TONE ULTRA™ (модел HBS-810). TONE ULTRA HBS-810 ще бъдат на специална цена от края на месец август в САЩ, а след това и на избрани пазари в Азия и Европа.

Пускането на HBS-810 идва точно след горещите новини покрай оповестяването на LG за 10 милиона продадени слушалки от Bluetooth сериите LG TONE в световен мащаб от пускането на пазара на серията през октомври 2010 г. Въпреки премиум функциите, повече потребители вече могат да се насладят на съвкупността от гъвкавост и високо качество на звука в комбинация с достъпна цена на новите TONE ULTRA.

Като подобрен наследник на модела TONE ULTRA HBS-800, HBS-810 е специално създаден да осигури подобрено звуково преживяване. Последните TONE ULTRA слушалки доставят звук с премиум качество, което е осъществено чрез сътрудничество с JBL, световен лидер при специалистите по аудио електроника.

Технологията Quad-Layer Speaker Technology™ на TONE ULTRA осигурява подобрен бас и средни тонове и подобрява цялостното качество на звука чрез оптимизирано аудио изравняване. Гъвкавите части от силиконов гел на „тапите” за уши изпулват ушната кухина и осигуряват максимална звукова изолация и по-чисто свирене на музика с много малко вмешателство от външни звуци.

Новите TONE ULTRA идват с подобрени характеристики, които преди бяха налични само при слушалките от висок клас. Иновативната технология на LG за управление на кабелите прави „тапите” за уши изцяло прибиращи се, без да оставя заплетени жици, и помага на слушалките да запазят изискания си вид по всяко време. Двупосочният бутон за спорт прави лесно контролирането на звука, както и съдържанието – с налични опции за бързо превъртане или назад.