LG ПРЕДОСТАВЯ ПЕРФЕКТНО МУЛТИМЕДИЙНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

LG G Pad Ⅱ 10.1_3

LG Electronics (LG) е на път да демонстрира най-технологично напредналия модел от своята серия таблети G Pad на изложението за потребителска електроника IFA 2015 в Берлин. Официалният дебют на G Pad II 10.1 ще бъде представен в две версии, LTE и Wi-Fi, които ще бъдат налични на ключовите пазари в Северна Америка, Европа и Азия.

Серията G Pad на LG предлага идеалното съотношение между цена и представяне, за да удовлетвори повечето потребители на пазара за широкоекранни мобилни устройства. G Pad II 10.1 притежава повече характеристики от други устройства в същия сегмент със своя дисплей WUXGA (1920 x 1200), който е идеален за отразяване на мултимедийно съдържание, както и за удобно сърфиране из уеб мрежата. С бързия си процесор 2.26GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 и издръжливата батерия 7,400mAh – най-голямата в своя клас, таблетът предоставя часове забавление и развлечение.

Въпреки големия си 10.1-инчов дисплей, G Pad II 10.1 притежава изящен и елегантен дизайн с най-тънкия панел сред таблетите от неговия размер, които се предлагат на пазара. Това предоставя истинско потапящо преживяване и го прави със стилен металически ефект.

В допълнение, Reader Mode прави четенето на книги много по-удобно, намалявайки синята светлина на екрана, което според проучванията уморява очите и замъглява виждането. Опцията Dual Window разделя дисплея, давайки възможност да се стартират две приложения по едно и също време, което я прави подходяща за мултифункционалните потребители. QuickMemo+ позволява на потребителите мигновено да създават, запазват и споделят своите записки от всеки дисплей, без да се налага да отварят отделно приложение. Таблетът G Pad II 10.1 идва с предварително инсталиран Microsoft Office за Android и допълнителни 100GB безплатна OneDrive памет в продължение на две години.