BonBon Lingerie отвори нов бутик в София

BonBon Lingerie3 small

С елегантно парти в сърцето на София, BonBon Lingerie България отвори новия си бутик и представи последните тенденции в дамското бельо и банските костюми за лято 2015 г. Събитието беше под патронажа на Diners Club International, които първи въведоха клубния подход в отношението с клиентите си и превърнаха подобен род инициативи в традиция.

В новия магазин на BonBon Lingerie на ул. „Леге“ № 10 ценителите на модата и почитателите на висококачественото и елегантно дамско бельо и красивите и модерни бански костюми, имаха възможността да видят за първи път в България брандовете Lolita Angels, Франция; ENIQUA Beachclubwear, Швейцария; Sonata Rapalyte, Великобритания.

Екзотичните и привлекателни модели пристигнаха с едни от любимите градски автомобили – Opel Adam Rocks и показаха на гостите специалните лимитирани колекции на марките, представени за България ексклузивно от BonBon Lingerie, които направиха своя дебют преди седмица по време на лятното издание на Международния салон за бельо в Париж (Salon International de la Lingerie).

„Ние представяме марки, които произвеждат лимитирани колекции бельо и бански, изработени от най-висококачествените френски и италиански материи и дантели. Нашата мисия е да вдъхновяваме дамите да се чувстват женствени и уверени, като избират най-подходящите модели и кройки, както и никога да не правят компромис с качеството.“ Сподели Дани Здравкова, създател и управител на BonBon Lingerie, България.

Членовете на клуба Diners Club International първи видяха висококачествените бански на ENIQUA Beachclubwear, нежната лятна колекция на BonBon Lingerie и изисканите и съблазнителни ръчно изработени модели на Sonata Rapalyte и се възползваха от специална отстъпка при закупуване на разкошните модели.

Сред гостите на събитието бяха Проф. Любомир Стойков, защитника от ФК „Левски“ Аймен Белаид, както и представители на мениджърския състав на клуба, популярни лица, светски и модни журналисти, редактори и модни блогъри, които оцениха красивите колекции, следващи последните тенденции – както в модата, така и в технологията на изработка.

Коментари

comments