5-часово шоу за феновете на концерта на СЕСА в Несебър

ceca-raznatovic

Близо 5 часово шоу очаква всички присъстващи на концерта на СЕСА в Несебър на 21 август. На сцената на градския стадион в морския курорт ще се завихри невиждано досега шоу у нас, в което освен кралицата на балканската музика, участие ще вземат и трите най-популярни родни изпълнителки.

Грандиозното събитие, за което вече се говори, че ще остане в историята, ще започне ударно в 19:00 часа с носителките на титлата „Певица на годината“ – Галена и Преслава. Двете диви ще изненадат публиката на стадиона със специално подготвена едночасова програма, която за пореден път ще затвърди статута им на най-добрите в жанра.

Непосредствено след техния горещ микс от неоспорими хитове, на сцената ще се качи Анелия, която заедно с едни от най-добрите български музиканти ще представи парчета от началото на кариерата си досега.

Всичко това ще нажежи атмосферата до максимум преди сцената да бъде взривена от примата на Балканите. И този път СЕСА ще остане вярна на себе си и ще подари на българските си фенове уникално и незабравимо изживяване, което ще продължи повече от 2 часа. Сръбската мега звезда вече обеща да изпълни всички свои най-големи хитове, както и няколко специални изненади, които обаче се пазят в тайна.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Коментари

comments