100% натурален обяд за медиите откри началото на сезона на Big Brother

Dvorut na Kushtata

Спалня под звездите, баня на открито, външен „нужник”, лятна кухня с трапезария, механа и кокошарник са ключовите помещения в двора.

Обядът откри „домакинът” и продуцент на предаването Нико Тупарев, който обяви темата на предстоящия сезон – селото.

„В България, както за много неща, така и за селото няма еднозначна представа. За едни е идилия, за други кошмар, а за нашите съквартиранти ще бъде по малко и от двете. Селото е много благоприятна тема за предаване като Биг Брадър, защото позволява да има разнообразни мисии и ситуации – и смешни, и трудни, и любовни дори, защото какво по-хубаво място за флирт от среща пред кладенеца”.

„Този сезон участниците са наистина интересни, защото вече се е натрупала маса от едно ново поколение фенове на предаването, за които истинска мечта е да участват. Комбинацията от персонажите е изключително силна, очакваме феноменална динамика в групата от 14 участника”, допълни Тупарев.

След него думата взе вечният водещ на предаването Ники Кънчев, който с усмивка съобщи, че ще разкрие по нещо за седемте дами, тъй като за него те представляват по-личен интерес.

„Шеметна изкусителка, която прилича досущ на Лолита, дзен красавица, фрапантна дама с руско потекло, която идва от Сибир, ледена жена, за която да показва емоции е признак на лошо възпитание, ромка вишистка с мъж чужденец, който отглежда детето й. Най-възрастната участничка има петима сина, преживяла е много бурни житейски обрати. В Къщата влиза и топлес красавица – това е съотношението на дамските сили в предстоящия Биг брадър, а мъжете са толкова интересни, че оставяме на зрителите да се срещнат с тях очи в очи в понеделник в 20 часа”, обобщи Кънчев.

Програмният директор на Нова Антоний Мангов завърши официалната част с топ новината, че предстоящият сезон е уникален не само за България и това, което започва утре е само „върхът на айсберга”. Очаква ни телевизионен експеримент, в който ще се преплетат по необикновен и изненадващ начин Биг Брадър с ВИП Брадър, като се очаква виповете да „щурмуват” Къщата есента.