Теодора Цончева атакува лятото с „Взимам всичко“

TeodoraConcheva (1)

Теодора Цончева, позната от риалити формата X Factor представя първия си самостоятелен проект, озаглавен „Взимам всичко“. Песента е по музика и текст на певицата, аранжимента е дело на Васил Иванов – Dexter, а продуцент на звукозаписа е Велизар Соколов – Заки, който беше ментор на Теди в музикалното състезание.

„Самият процес по създаването на парчето беше истинско приключение, но и огромно удоволствие. Идеята се беше родила в главата ми още докато записвахме „Зелена светлина“ с Тодор Гаджалов и Део, но тогава не ми остана време да се фокусирам върху самостоятелен проект“, споделя Теодора Цончева.

TeodoraConcheva (2)

Към „Взимам всичко“ е заснет имиджов видеоклип, дело на един от най-добрите режисьори в България – Bashmotion. В лентата виждаме Теодора в свежи и секси летни визии, съобразени с красотата и прекрасното настроение, което ни носи лятото.

За проекта певицата споделя още, че носи изключително силно позитивно послание и най-важното за нея е то да успее да докосне хората истински.

ПОВЕЧЕ ЗА ТЕОДОРА ЦОНЧЕВА:
Съвкупност от глас, артистизъм, чар и огнени танци – това е Теодора Цончева!
Теодора Цончева е родена на 20.04.1991г. в град Пловдив, но когато е на три годинки, семейството й се премества в София, където Теодора израства. Произлиза от семейство на музиканти – майка й, баба й и леля й са пианисти, затова и тя също поема по пътя на музиката. На девет години започва да пее във вокална група „Бон-бон“. С тях Теди участва в множество концертни и телевизионни изяви, като дори пее в зала 1 на НДК редом до Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Найденов, Йорданка Христова и други от най-големите български звезди. По-късно Теодора продължава да се развива певчески с доц. Алис Боварян. Признава, че нейно огромно вдъхновение е Майкъл Джаксън. Тренирала е за кратко художествена гимнастика, модерен балет и спортни танци. През 2010 година се записва на уроци по салса, а през 2012 година започва работа като помощник-инструктор. Не след дълго става и главен инструктор на своя собствена група ученици по латино танци.
През 2011 година се явява на кастинг за популярното в цял свят шоу X Factor, но не успява да достигне до големите концерти. Две години по-късно се явява отново, като този път успява да достигне до полуфинал. Ментор й е Велизар Соколов-Заки. На първият концерт отива на елиминации за оставане в шоуто и печели четирите гласа на журито срещу Георги Арсов и така остава в шоуто. На седмия голям концерт отива на елиминация заедно с Таня Димитрова и отново печели. В крайна сметка Теди финишира на четвърто място в шоуто.
На 30 май 2014 година Теодора издава дебютната си песен „Зелена светлина“ заедно с Тодор Гаджалов и Део. Песента е по музика на Теодора Цончева и Тодор Гаджалов, аранжимент на Тодор Гаджалов, текст на Лора Николаева, Теодора Цончева и Део. Продуцент на проекта е Велизар Соколов – Заки, който продължава да подкрепя Теди и след X Factor.

Още информация можете да откриете на:
https://www.facebook.com/theodoratsoncheva

https://www.facebook.com/teddybennington

https://instagram.com/teddybennington

Коментари

comments