СЕСА показа как го правят големите звезди

CECA pokaza kak go praviat golemite zvezdi

Балканската дива СЕСА предизвика истински фурор при появата си в неделя в Комбанк Арена (Белград) на баскетболния мач на звездите от Beobasket Stars. Певицата, която ще изнесе впечатляващ летен концерт за 21 август в Несебър, беше заедно с дъщеря си Анастасия, нейният приятел и сина си Велко. Още при влизането им в залата, те веднага бяха заобиколени от фенове, които искаха да се снимат с тях и да си вземат автограф за спомен. Заради настъпилата суматоха, мачът започна с 10-минутно закъснение.

CECA pokaza_2

СЕСА и компания изгледаха звездното шоу от първия ред и подкрепяха родните баскетболисти като истински фенове на този спорт. Балканската легенда отново показа обичта и подкрепата, които таи в сърцето си към Сърбия. Певицата не пропуска всяка една възможност да демонстрира привързаността си към всичко родно.

CECA-beobasket-stars

Кралицата на сръбската музика изгледа с голям интерес баскетболната среща до края, след което лично отиде да поздрави баскетболистите. „Възхищавам се на всички хора, които се занимават със спорт, и преживявам всички емоции заедно с тях. Призовавам всички младежи да спортуват активно, за да бъдат здрави, във форма и да изглеждат добре“ – сподели пред сръбските медии СЕСА.

Коментари

comments