СЕСА: „Каквото и да е времето, концерт ще има!“

ceca NES_19h

Предвид зачестилите прогнози за дъждовно време в петък – деня на концерта на Примата на Балканите в Несебър, самата СЕСА заяви, че ще излезе на сцената, независимо от метеорологичните условия.

„Каквото и да е времето, концерт ще има! Очаквам този ден от дълго време и нищо не може да ме спре да зарадвам многобройните ми почитатели на стадиона в Несебър. Изключително се радвам, че съм отново в България. Откакто кацнах, времето е на наша страна.“ – заяви легендарната изпълнителка.

Въпреки прогнозите за влошаване на времето през последните дни, от три дни в Несебър до момента не е имало и капка дъжд. По последна справка от Метеорологичния институт на БАН вероятността за валежи след 19:00 ч. в петък (21 август) е под 20%.

По всичко личи, че дори и времето е на страната на многобройните фенове на кралицата, които ще се съберат на стадиона в Несебър, за да видят на живо своя идол.

За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook ТУК, както и на www.moko.bg.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.

Коментари

comments