Рени се завръща на българската музикална сцена

RENI_white_2015 (1)

„Губиш ти” е новата песен на Рени с която певицата се завръща ударно и с нов ритъм на българската музикална сцена.

„След три години в Израел имам желанието и идеите за реализация на нови песни и клипове”, споделя певицата с най-позитивна усмивка и допълва, че лятото на 2015 година е много продуктивно за нея.

Рени е готова с три нови фотосесии и промо клип, дело на актуалния млад фотограф Дюран Дюран и стайлинг от „Art Gallery Esil Duran”. Преди две седмици Рени записа в София и новата песен „Губиш ти”, която ще звучи на български и на сръбски език. Готово е и видеото към песента, което ще се рекламира близо две седмици до премиерата. „Губиш ти” е по музика и аранжимент на Борис Павлов – Бобо и текст на Лили Димова. Рени очаква с нетърпение първите коментари на феновете с обещанието, че няма да изневери на своя стил, но ще се стреми да залага на хитови песни с повече колорит в текстовете и живи инструменти в аранжиментите.

В предстоящите планове на Рени са да поднови и музикалното си присъствие в Сърбия, както и да започне записи на две нови и видеоклип. Певицата стартира активна концертна дейност в България, следващите дати на участията и са фиксирани за края на месец септември в София и Пловдив.