Преслава: Гъмов е невероятен мъж

cover_OK_102 copy

Изпълнителката, покорила сърцата на милиони с музиката си и с харизматичната си усмивка, застава пред ОК! дни преди да се върне отново в къщата на VIP Brother. В откровен разговор звездата споделя, че се чувства късметлийка заради факта, че изживява детската си мечта, а именно да пее. „В семейството ни винаги е имало много песни. Майка ми и сестра ми пеят прекрасно. Майка ми се е отказала от мечтата си да стане певица заради нас. Ние осъществихме и нейната мечта.“

За трудностите по пътя на славата Преслава не остава равнодушна. „Да, уважавам успеха. Да, виждам положителното във всяка една малка крачка, която е стъпало в избраната посока. Не само постигнатото от самата мен, но и победите на другите. Мога да преценя колко е струвало на всеки и затова ги уважавам и ценя.“ В новия брой на ОК! ще намерите и отговор на така любопитния въпрос, дали Преслава ще приеме предложението за брак на Гъмов!

Изданието посвещава ноемврийския си брой на обожаваната дестинация Италия.
В него ще откриете пленяващо интервю с иконата София Лорен, разказ за изграждането на империята на най-популярната блогърка в света Киара Ферани, както и много от най-добрите италиански козметични и модни брандове у нас.