Павел Владимиров и Константина Живова са водещите на (не)сутрешния блок на 359TV

Ina-Pavel-001-BIG

„Първа смяна“ е изцяло нова и различна за българския пазар телевизионна концепция за сутрешен блок, която залага на позитивното настроение и усещане, наричана накратко несутрешен блок. Всеки делничен ден точно в 8:00 зрителите на 359TV ще се будят в компанията на Ина и Павел, които в продължение на 2 часа ще предложат алтернативата на традиционните сутрешни блокове. Бягайки от негативните битови новини, политика и насилие, „Първа смяна“ ще предложи един по-приятен начин за събуждане. Много интересни рубрики, интервюта, материали, полезни съвети, музика, мода, кино, театър са само част от темите на предаването.

Освен водещи на „Първа смяна“, Ина и Павел са автори и съпродуценти на (не)сутрешния блок. „Първа смяна“ е продукция на 359Studios и ще бъде реализирано в Студио 1 на комплекса на медията.

359TV е единствената музикална лайфстайл телевизия в България, която ще предложи на зрителите интересен микс от най-добрите български и световни RnB, хипхоп и поп парчета, качествена собствена продукция с различни риалити формати, предавания, новини и класации.

Очаквайте „Първа смяна“ от 28 септември всеки делничен ден от 8:00 до 10:00 часа само в ефира на единствената музикална лайфстайл телевизия 359TV.

снимка: Иван Йорданов, 359TV