Нов метод за приспиване на деца, който дава резултат веднага

The rabbit who wants to fall asleep copy

Едно от най-големите предизвикателства, с които се сблъскват родителите при отглеждане на децата, е трудното заспиване на малчуганите. Хиляди майки ежедневно се изправят пред този проблем, който често остава без решение и води до много безсънни нощи не само за детето, но и за възрастните.

За всички тях е книжката „Зайчето, което иска да заспи“ от шведския психолог Карл-Йохан Форсен Ерлин. Тя представлява иновативен и революционен подход за бързо и спокойно заспиване. Това се постига посредством сложни психологически техники, които имат за цел да помогнат на детето да се отпусне, да заспи по-бързо и да спи по-спокойно всяка нощ.

До момента правата за „Зайчето, което иска да заспи“ са купени в 40 държави. За по-малко от месец в Дания са продадени 100 000 екземпляра, а във Великобритания само за седмица – 30 000 копия. Въпреки липсата на каквато и да е реклама, „Зайчето, което иска да заспи“ се продава по-добре от най-големите хитове на пазара.

Най-голямото признание за Карл-Йохан Форсен Ерлин обаче са хилядите доволни родители и положителните отзиви за неговата книжка, която доказано приспива всяко дете.