НИКИТА Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В BIG BROTHER 2015

Nikita- golemiyat pobeditel

4 седмици зрителите на Нова живяха с емоциите на 13-те Съквартиранта. Всеки един от тях научи по нещо ново за себе си и напусна Къщата по-известен, отколкото преди да прекрачи прага ѝ. Big Brother променя съдби и това категорично се случва с всеки един, получил шанса да влезе в този уникален телевизионен експеримент.

Всеки от участниците влезе в Къщата с категоричната заявка, че именно той ще бъде победителят. Голямият финал снощи най-после сложи край на този спор и зрителите на Нова определиха кой е той. Финалната битка беше между Никита и Кирил – двамата лидери на лагерите в Къщата, а победата за тях се превърна във въпрос на чест.

Седем години след последното издание на най-великото шоу, най-голяма подкрепа получи Никита. Тя спечели сърцата на 70% от зрителите на Нова, а Кирил завърши на второ място с 30% зрителска подкрепа. Атрактивната дама излезе на сцената разплакана и призна, че това е била една от най-тежките битки в живота ѝ. Големият победител на Big Brother 2015 си тръгна с 26 651 лв., нов луксозен автомобил и признанието на публиката.

„Сълзите след победата бяха и от облекчение, и от възмездие. Не го очаквах!”, сподели Никита в първото си интервю, часове след вълнуващия финал и добави, че не е имала стратегия в Къщата.

Само след ден Къщата на Big Brother ще посрещне новите си Съквартиранти. Кои са 16-те VIP участници, които ще прекрачат прага на най-известната Къща в България, ще разберем съвсем скоро. Не пропускайте началото на VIP Brother – 13 септември, точно в 20:00 часа, само по Нова!