Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева с дуетна песен „Дай ми време”

Фотограф Лилия Йотова,списание Story copy

Почитателите на Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева ще бъдат зарадвани с новия им дует „Дай ми време”. Още повече, че песента има и свежо видео, с ретро намигване в стил „любов като на кино”. Музиката и текстът на „Дай ми време” са на Ненчо Балабанов – артист, който продължава да изненадва с невероятните си превъплъщения. Музиката и текстът са написани преди време, но според Ненчо все не се е намирал подходящия изпълнител. Минава време, Ненчо и Йоанна се срещат и песента просто пасва на талантливата и чаровна певица. Решението за дует идва лесно, особено когато с аранжимента се заема DJ Rossko.

Парчето е орисано да бъде хит. Още през месец април 2015 „Дай ми време” впечатлява журналистическата гилдия на България и бива отличена на радио конкурса за нова българска песен „Златна пролет 2015”. Само месеци подготовка делят премиерата на видеосингъла на „Дай ми време” от ефир. Режисурата е поверена на обичания Радостин Събев-Шошо, който създава едно свежо, забавно и заредено с много енергия видео. С хумор, танци и усмивки Ненчо и Йоанна ни пренасят в света на своите кино-мечти и фантазии. Там са и някои други интересни персонажи – майсторът на аранжимента на песента DJ Rosskо се изявява като „пътен полицай”, а в образа на „отхвърления обожател на героинята и преследвач на влюбената двойка” се е превъплътил Дон Еди Казасян. С няколко думи – любов като на кино!

Ненчо Балабанов е известен най-вече с актьорската си игра и умелото си имитиране на премиера Бойко Борисов. Малко хора знаят, че той в същото време е продуцент, режисьор, дубльор, куклен актьор, водещ на детски програми, текстописец, композитор и др. А между всичките си ангажименти успя да намери време да спечели най-гледаната продукция „Като две капки вода”, както и грабна признанието на „Forbes България” в класацията за топ знаменитост. От скоро той се изявява и на музикална сцена, като първият му самостоятелен сингъл с видео – „Няма дилема” предизвика истинска еуфория в музикалните класации.

Йоанна Драгнева (известна също с артистичното си име Joanna Dark) стана популярна с участието си в групата „Deep Zone Project”, с която представи България през 2008 година на конкурса Евровизия. Йоанна участва в концерти и клубни изяви в Англия (Лондон), Португалия (Лисабон), Турция (Истанбул), Украйна (Киев), Малта, Румъния (Букурещ), Гърция (Атина), Сърбия (Белград), Кипър, САЩ (Чикаго, Лас Вегас), Китай и др. През годините Йоанна също е била водеща и солистка на едноименната група „Бон-Бон”. Интересен факт за нежната половинка на Ненчо е работата й като музикотерапевт и това, че е доброволец в Националната кампания „Holiday Heroes”.

И сякаш с всичките си ангажименти, сценични изяви и препускане по задачи, нещата се наместват. Йоанна и Ненчо се срещат, за да се роди тази невероятно заразителна и позитивна песен!