Красивият извит саундбар на LG предлага невероятен дизайн и изключителен звук

LG_Curved_Sound_Bar_2

Невероятно красивият безжичен извит саундбар Music Flow HS8 от LG Electronics (LG) е перфектният партньор на последните свръх модерни извити телевизори, предлагани от компанията. Той ще се предлага на европейските пазари от началото на следващата седмица. Тази 360-ватова, 4.1-канална саунд система прави повече от това просто да надгради домашното телевизионно преживяване – тя дава възможност на потребителите да изживеят звука по един съвсем нов начин.

Извитата форма на саундбара има повече от дизайнерска роля – тя допринася за невероятно потапящо преживяване. Мястото в стаята, където звука е най-равномерен (т.нар. sweet spot) е разширено, а високоговорителите са позиционирани от двете страни на саундбара, за да разширят диапазона на звука. Дизайн и технология вървят ръка за ръка в HS8, за да се роди едно от най-добрите решения за съраунд звук на пазара.

LG HS8 се откроява от конкурентните продукти чрез високо динамичния режим i-Sound. Тази иновативна функция подобрява гледането на телевизия, като приспособява настройките на звука към множество видове аудио от разнообразни видове съдържание. i-Sound може незабавно да интерпретира точно какво се гледа в момента и автоматично настройва изходния звук така, че да го напасне оптимално на гледаното съдържание. Добавянето на уникалната, динамична i-Sound система на LG гарантира, че телевизионните предавания, филмите и музиката ще звучат точно както е предвидено да бъдат чути.

Освен това, извитият саундбар HS8 се присъединява към колекцията LG Music Flow, която е съвместима с Google Cast. Тази невероятно удобна функция позволява на HS8 да работи безгрешно с повечето популярни услуги за стрийминг на музика, така че слушателите могат да изпращат музика директно от смартфоните или таблетите си към саундбара чрез домашната си Wi-Fi мрежа. Изберете музика, щракнете върху иконата на Google Cast и съдържанието незабавно ще бъде изпратено към саундбара.