Концертът на СЕСА в Несебър разпали война в шоу средите

CECA_1

Мега концертът на СЕСА, който ще разтърси Черноморието на 21 август в Несебър, се оказа ябълката на раздора за българските шоу среди. За събитието в интернет пространството усилено се носят всякакви и всевъзможни слухове и неверни твърдения относно това кои певици ще подгряват кралицата на Балканите. Във връзка с всички тези публикации организаторите на концерта съобщават, че достоверна информация за събитието може да бъде получена единствено и само от тях.

Както вече беше обявено, шоуто в Несебър ще започне точно в 19:00 часа с ударна едночасова програма на Галена и Преслава. След тях на сцената ще се качи Анелия, която допълнително ще нажежи публиката преди дългоочакваната поява на примата на балканската музика СЕСА.

Напомняме, че самата СЕСА лично е избрала подгряващите изпълнителки, които не слизат от върховете на родните класации в последните години.

Мега-концертът на звездата на сръбската музика е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.