Йоанна Драгнева превзема нови територии в „Рибарят и неговата душа”

Йоанна Драгнева copy

Талантливата Йоанна Драгнева е избрана от организаторите на мега продукцията „Рибарят и неговата душа“ да изпълни ролята на красивата и коварна вещица в представлението на 10 ноември, вторник, в зала 1 на НДК. Спектакалът „Рибарят и неговата душа“ обещава да впечатли за втори път почитателите на модерната поп-опера с атрактивни декори, осветление, уникални костюми и сценография, 3D ефекти и най-вече – затрогващ сюжет и любими звезди като Ненчо Балабанов, Ана Топалова, Весела Бонева, Стефан Владимиров, Джони Илиев и Димо Алексиев.

Близо 100 участника ще пресъздадат магията на едноименната приказка на Оскар Уайлд. Завладяващата мелодика на „Рибарят и неговата душа“ пък ще срещне почитателите на авторската музика с творческото вдъхновение на Минко Ламбов – български композитор, продуцент, музикален аранжор, оркестратор и пианист. Автор на либретото е Ана Топалова, а на диригентския пулт ще бъде Кирил Ламбов.

Повече за талантливия екип, сътворил този приказен спектакъл, може да намерите в сайта на „Рибарят и неговата душа“. Билетите ви очакват в Ticketportal.bg