Иван Радуловски ви черпи с „Двойна доза“

Иван Радуловски на премиерата на "Връзки"

Иван Радуловски на премиерата на „Връзки“

Видеоклипът към дебютния сингъл на младия певец Иван Радуловски вече е факт. Песента „Двойна доза“ е по музика и текст на самият изпълнител, а аранжимента е на Светлин Къслев. Режисьор на видеото е Виктор Антонов-Рик, който до момента е реализирал клипове на Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, ВенЗи, Спенс, Дичо и други. Оператор е Радослав Гочев, а за модерния имидж на Иван се е погрижила стилистката Мира Драганова.

Любопитното е, че главна роля в мини филмчето има младата актриса Лорина Камбурова. Тя нашумя с ролята си на Лия в българския комедиен сериал „Връзки“. И във видеото нейната роля е на красива, дръзка и обичаща предизвикателствата мацка, която се забавлява със своя приятелка.

Иван Радуловски е познат в музикалните среди най-вече с участието си във втория сезон на музикалния формат Х Фактор през 2013г. Изпълнителят дава сериозна заявка за успех на родната поп сцена, а дебютното му парче впечатлява с глас, харизма и артистично присъствие. През 2014г. Иван завършва и курса по актьорско майсторство основан от актьора Михаил Билалов. Певецът признава, че е научил много за сценичното присъствие от Билалов и му е благодарен за безценните часове, които е прекарал заедно с него по време на обучението си.

В края на 2012г. заедно с негови приятели създават една от първите по рода си групи W.A.T Music (We Are The Music), която съчетава цигулка, китара, бийтбокс и вокал, в комбинация с хаус ритми. В последствие всеки поема в различни посоки, а Иван решава да замине за София и да търси работа по специалността си.
През това лято предстои и сценичната промоция на парчето „Двойна доза“, което се очаква да е хит в музикалните клубове по цялото родно Черноморие.

Клипът е осъществен с финансовото партньорство на парфюмите „ZAG Zodiak“.

Коментари

comments