„Егмонт” публикува [НЕ] продължението на нашумялата книга на Емил Конрад

Emil_COVER

Обновеното издание на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” от най-успешния български влогър Емил Конрад ще се появи едновременно в хартиен и електронен формат на 10 октомври, както беше планирано по-рано тази година.

Книгата включва тринадесетата глава, която беше оставена за дописване от читателите в първото издание. Над 300 от тях изпратиха своите предложения до Емил Конрад, а той избра историята на 18-годишната Дебора Кръстева от Велико Търново, озаглавена „Любов”. Почитателите на влогъра ще открият в книгата и 4 нови илюстрации на страниците с QR кодовете, чрез които се достига до 4 нови специално създадени видеа.

Съвместната работа с Емил Конрад продължава стратегията на „Егмонт” да развива новаторски издателски проекти, вдъхновени от популярни и талантливи автори на дигитално съдържание. Те излизат под импринта „Кубар” на „Егмонт”.

Излизането на „Нещата, на които не ни учат в училище: [НЕ] продължението” ще бъде съпроводено от срещи с читатели в 9 града. Програмата на гостуванията на Конрад в страната е следната:

9 октомври, петък, 16 ч. –  Сливен, книжарница „Хеликон” (ул. „Цар Освободител” №28)

10 октомври, събота, 14 ч. –  Добрич, книжарница „Хеликон” ( ул. „25 септември” №34)

11 октомври, неделя, 14 ч. –  Габрово, книжарница „Хеликон” (бул. „Априлов” №40)

17 октомври, събота, 14 ч. –  Видин, книжарница „Приятели” (ул. „Градинска” №7)

18 октомври, неделя, 13 ч. –  Враца, книжарница „Приятели” (ул. „Никола Войводов” №9)

24 октомври, събота, 14 ч. –  Кърджали, книжарница „Хеликон” (бул. „България” №58)

25 октомври, неделя, 11 ч. –  Хасково, книжарница „Приятели” (бул. „Съединение” №12 )

31 октомври, събота, 12 ч. –  Кюстендил, книжарница „Хеликон” (ул. „Демокрация” №33)

Първото издание на „Нещата, на които не ни учат в училище” се превърна във феномен още при излизането си на 7 февруари тази година. Към настоящия момент продажбите надхвърлят 40 000 бр. Вече 38 седмици подред книгата не слиза от класацията за най-продавани тийн заглавия на верига книжарници „Хеликон”. Над 7000 развълнувани фена се срещнаха с Емил Конрад при турнето му из страната през февруари и март.