Д-р Снежана Атанасова прилага иновативна комбинация в борбата със старостта

Д-р Снежана Атанасова (3)

Д-р Снежана Атанасова от медицински център Атадерма-Пловдив предлага на своите пациенти впечатляващи резултати след еднократна сесия на Ултера и Тредлифтинг.

Ефективната комбинация на две отделни процедури с доказани от дерматолозите резултати предизвика истински фурор на последния симпозиум World Experts Meeting (WEM) Барселона 2015, който д-р Атанасова посети.

Клиника Атадерма е първото и единствено медицинско заведение в България, където се предлага неинвазивния лифтинг Ултерапи с оригинален апарат Ултера, закупен директно от официалният представител. До този момент с помощта на разкрастителната машина са извършени десетки успешни процедури.

Ултерапи е безболезнена манипулация, която стимулира регенеративните сили на кожата и може да се прави един-два пъти годишно. Подмладяващото третиране създава също нов колаген и еластин, което подпомага стягането на стареещата кожа отвътре.

Като един от водещите специалисти в областта на естетичната дерматология в България, д-р Атанасова успешно използва в практиката си и Тредлифтинг – поставяне на различни видове конци от резорбируем материал. Процедурата предизвиква силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген (колагеногенезата) и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Това от друга страна я прави и изключително подходяща за съчетание с други естетични методи като Ултерапи.

Комбинацията от двете терапии се осъществява като първо проблемната зона се третира с Ултера и веднага след това се поставят конците. Ултерапи задейства образуването на нов колаген, който „обвива“ впоследствие конеца много по-стегнато. По този начин се засилва ефекта на конците и така се получава по-силен лифтинг ефект от сливането на двете процедури – Ултерапи и Тредлифтинг.

Д-р Снежана Атанасова (4)

За усъвършенстване на професионалните си умения и обмяна на опит с водещи специалисти от цял свят, д-р Атанасова посещава ежегодно едни от най-популярните международни конгреси и симпозиуми като :
– International Symposium on Aesthetic Medicine Moscow, Russia
– Anti-Aging Medicine World Congress Monte Carlo, Monaco
– European Masters in Aesthetic& Anti-Aging Medicine EMMA, Paris, France
– International Congress in Aesthetic, Anti-Aging Medicine Dubai
Скоро към професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология АтаДерма-Пловдив ще се добави и лазерния апарат PicoSure.
Американският инновативен продукт е специализиран в ефективното заличаване на татуировки, но също така премахва белези от акне, пигментации от различен произход (вкл. мелазми), лунички и стрии. Благодарение на революционна лазерна технология, нежеланите символи по тялото – татуировките се подлагат на пулсации с толкова голямо налягане, че мастилото им се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. По този начин те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Това води до по-добро премахване на татуировката и по-малко процедури, нужни за цялостното й изчистване.

ОЩЕ ЗА УЛТЕРА

http://www.ataderma.com/services/ultherapy

Ултразвуковата енергия е безопасно използвана в медицината повече от 50 години. През 2009 г. Ultherapy получава одобрение от FDA (американската агенция за храни и лекарства) и оттогава се практикува в цял свят. Както при другите процедури с ултразвук върху кожата се сла¬га апликатор, който позволява визуализация на тъканите в дълбочина. Той се използва след това за достигане на малки ко¬личества ултразвукова енергия на правилната дълбочина в ко¬жата, в същото време повърхността й остава незасегната. По този начин се стимулира растежът на нов колаген на раз-лични нива, а това води до видимо стягане на отпуснатите тъкани. Процедурата се извършва само от лекар. След Ultherapy не е нужно време за възстановяване и вие ведна¬га можете да продължите обичайните си занимания. Кожата ви може да изглежда леко зачервена непосредствено след тера-пията, но този дискомфорт ще изчезне до няколко часа. Всички с умерени до дълбоки бръчки в зоната между гърдите са идеални кандидати за процедурата за деколте Ultherapy. Това е често пренебрегвана част от тялото за третиране или пре¬вантивна грижа. Тъй като кожата в тази зона е по-тънка, от¬колкото на лицето, тя лесно може да бъде увредена от слънце¬то и от неправилната поза при сън. Деликатните зони на тялото могат да се третират и с новите трансдюсери, кои¬то много добре стягат. Те са подходящи и за задните части, бедрата, ръцете, коленете и за корема.

ОЩЕ ЗА ТРЕДЛИФТИНГА

http://www.ataderma.com/services/mezokontsi

Тредлифтингът е нов естетичен метод за повдигане, уплътнение и укрепване на отпуснати тъкани със стерилни биорезорбируеми конци. Тредлифтингът има моментален и дълготраен ефект – до две години. Конците създават равномерна поддържаща структура и се резорбират с еднаква скорост във всички точки. Процедурата е със силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген (колагеногенезата) и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Съчетава се успешно с други естетични методи – филъри, ботокс, мезотерапия.

http://www.ataderma.com

https://www.facebook.com/pages/ataderma/151499815022418?fref=ts

Коментари

comments