Геро разпуска със съпругата си в Hacienda Beach

Геро_със_съпруга (1)

И тази седмица в Hacienda Beach се забавляваха редица популярни личности, за които Лозенец е любимата парти дестинация. Най-голямо внимание привлече присъствието на актьора Герасим Георгиев-Геро. Водещият на „Господари на ефира“ бе заедно със своята съпруга Цвети, с която разпускаха до малките часове на нощта. Те бяха избрали компанията на Димитър Тодоранов и продуцента Джуди Халваджиян. Говори се, че тримата подготвят нов проект, чиято премиера ще е през есента. Както е известно собственика на Hacienda продуцира през миналия сезон театралния спектакъл „Свалячи“ от Елин Рахнев, а в главните роли се превъплатиха Геро и Малин Кръстев.

Джуди Халваджиян_Митко Тодоранов

Почти всяка вечер в компанията на свои приятелки е и шахматната шампионка на България Антоанета Стефанова, която се оказа, че е фенка на партита с българска музика. Спортиската дори се пробва да изпее песен по време на традиционното караоеке, което трети сезон препълва хитовото заведение. На съседно сепаре компания и правеше Жана Бергендорф и Моисей, които са неразделни. Двамата изпълнители през деня разпускат на малкия плаж в курортното градче, а вечер се забавляват от сърце. Скоро предстои на музикалния пазар да се появи и общото им парче. През уикенда в заведението се появи и рап звездата Спенс, който почива на един от известните къмпинги в района.

Модели Визаж_Надин Хайдар_Натали Вълчева_Фани Хараламбиева

Hacienda Beach в Лозенец е любимия клуб и на едни от най-желаните свободни мъже в България. Не случайно тук на 15 август ще бъдат раздадени призовете Ерген на годината. Родните мачовци бяха истински впечатлени от звездното присъствие на топ-моделките на „Визаж“ Надин Хайдар, Фани Хараламбиева и Натали Вълчева, която е актуалното гадже на футболиста Илиян Мицански. Мис България Роси Иванова пък предпочете вечерта с българска музика в Hacienda, а една от най-красивите жени в България пристигна в компанията на екс-транспортния министър Кристиян Кръстев. Почти всяка вечер в Hacienda отбелязва присъствие и моделката Велина Узунова, която преди дни засне ексклузивна фотосесия по актулните плажове на Лозенец.

На 13 август в Hacienda Beach ще гостува Любо, който ще изнесе авторски концерт. Момчетата от Ъпсурт ще забият на 18 август на традиционното черно парти. На 22 август пък ексклузивно в Лозенец пристига световната DJ легенда Cludio Holze, който ще пуска любими хитове за всички фенове на електронните партита.