Вълната черни партита в Hacienda Beach заля морето

Димитър Шалявски_ Мария Илиева

Черните партита в най-актуалния клуб по Южното Черноморие Hacienda Beach стартираха още през юли и предизвикаха километрични опашки пред морското заведение. След старта с Ice Cream, морската сцена бе взривена от Графа, Криско и Мария Илиева, които изнесоха лайв концерти за най-верните си почитатели и гостите на курорта. В истинска диджей битка под мотото DJ BATTLE пък се включиха нашумелите DJ Fed, DJ Cass, DJ Foxxy и 2 Lica. Родните топ-изпълнители, които знаят как се прави купон, признаха, че тази година най-страхотните вторници са именно в Hacienda. Техен идеен баща е Димитър Шалявски, един от собствениците на хитовия клуб.

„Всеки вторник в Hacienda предлагаме една от най-добрите комбинации от топ- DJ-и и гост изпълнител от родната хип хоп сцена. Някои от певците за първи път изпяха новите си парчета именно в Hacienda Beach. Още от сега мислим за следващата година по програмата на Hacienda и имаме амбицията да поднесем на своите гости най-добрите черни партита по родното Черноморие. Смятам да наложим лейбъла с още по-ударни вечери, където ще се изявяват актуални български и чужди DJ, представяйки сетовете си при нас. Ще продължим да каним най-добрите R&B и хип-хоп звезди от музикалната сцена, които ще нажежават градуса на купона със специалните си участия. Черните партита ще се отличават с най-актуалните хитове както от лятото, така и от близкото минало, а уникален денс балет ще придава допълнително настроение за всички гости на клуба. За следващата година имам идея и за едно по-специално парти, по-скоро концерт, какъвто до момента не е реализиран в България“, споделя за намеренията си Димитър Шалявски. И за в бъдеще всеки посетител ще може да види своите парти снимки на официалната фейсбук страница на Hacienda Beach.

На 18 август клубът бе домакин на най-желаните от две поколения хип-хоп фенове – „Ъпсурт”, които  излязоха на сцената с балет „Нова“ и разбира се DJ Cass. Култовите музиканти препълниха Hacienda и изпълниха всички топ-парчета от репертоара си. Зад пулта традиционно застанаха DJ Big D и DJ Fed.