Веси Бонева и Светлин Къслев закриха бляскавия летен сезон в Сен Тропе

(www.pho.to) PhotoEngine::Collage::1

Най-популярният клубен тандем у нас – Веси Бонева и Светлин Къслев прекараха невероятно лято в Сен Тропе. През април те откриха топ заведенията на френската Ривиера Le Quai и L’opera, където през целия сезон представяха бляскаво шоу за всички гости.

SaintTropez_Summer2015 (2)

Сред популярните личности, посетили спектакъла на българските изпълнители са Парис Хилтън, Силвестър Сталоун, Лео ди Каприо, Антонио Бандерас, Роналдо и американският хип хоп и ар ен би изпълнител и актьор Ейкън. Български знаменитости, сред които Стефка Костадинова, Ирен Онтева и сем. Арабаджиеви също споделиха горещи летни моменти в морския курорт.

SaintTropez_Summer2015 (4)

По време на престоя си там Веси Бонева получи покана за участие в новата изложба на фотографа Philippe Shangti, която краси популярните заведения в концепция наречена Luxury Overdose. Филип е професионален фотограф от 2006 година и е известен с провокативните си изложби и фотографии. Добива популярност и с това, че е инициатор на анти-дрога кампании. Позволявайки си повече инстинкт и творческа енергия, за да ръководи визията на двете заведения,  Сен Тропе се превръща в съществено място за срещи на хора от елита и сферата на изкуството.

VessyBoneva_L.A (4)

Непосредствено след закриването на летния сезон в популярната дестинация, Веси Бонева и Светлин Къслев се отправиха към Лос Анджелис, където заедно с Мария Илиева и още музиканти от страната взеха участие в български фестивал.