Холивудската звезда Кортни Кокс се подмладява с Ulthera

Д-р Снежана Атанасова (3)

Популярната холивудска актриса Кортни Кокс от емблематичните тв сериали „Приятели“ и „Агнешко“ е сред първите знаменитости, които признават, че се подлагат на процедури с революционната машина в естетичната дерматология Ulthera. Въпреки, че красавицата води активен и природосъобразен начин на живот, тя без притеснения споделя, че предпочита лазерните процедури. Ultherapy е нехирургична процедура с ми¬крофокусиран ултразвук, която противодейства на влиянието на годините и гравитацията върху кожата. Процедурите стимулират собствените регенеративни възможности на кожа¬та, а това от своя страна води до стягане и лифтинг ефект.

„Готова съм да пробвам почти всичко, за да удължа неизбежното“, казва в интервю за списание New You звездата от „Приятели“. „Кортни е вече на 50 години, но външния й вид е като на младо момиче“, коментират пък световните модни журналисти.

Машината на бъдещето, както нарича Кортни Кокс Ultherа, е достъпна вече и в България за всички, които искат да изглеждат, по-млади, свежи и неотразими. Д-р Снежана Атанасова от медицински център Атадерма-Пловдив предлага любимата процедура на холивудските звезди, която е абсолютно безболезнена. „Привличащата и кадифена кожа не е непосилна задача за жени¬те в днешно време. Младостта се връща с процедурата Ultherapy, която стимулира регенеративните сили на кожата“, споделя един от най-добрите ни специалисти-дерматолози в България.

(C)W. Scott Mitchell 480-814-0420

(C)W. Scott Mitchell 480-814-0420

За да имате видими резултати от третирането с Ultherapy, е необходимо да правите процедури един път в годината. Те включват лифтинг и тонизиране на стареещата кожа. Лифтингът на веждите се изразява в намаляване на отпускане¬то на зоната около клепачите и очите стават по-млади и от¬ворени. Линията на челюстта под брадичката се стяга и лице¬то ви изглежда по-фино. Създава се нов колаген и еластин, което подпомага стягането на кожата отвътре.

ata-derma-noslog-white

ОЩЕ ЗА ULTHERAPY:

Ултразвуковата енергия е безопасно използвана в медицината повече от 50 години. През 2009 г. Ultherapy получава одобрение от FDA (американската агенция за храни и лекарства) и оттогава се практикува в цял свят. Както при другите процедури с ултразвук върху кожата се сла¬га апликатор, който позволява визуализация на тъканите в дълбочина. Той се използва след това за достигане на малки количества ултразвукова енергия на правилната дълбочина в ко¬жата, в същото време повърхността й остава незасегната. По този начин се стимулира растежът на нов колаген на раз¬лични нива, а това води до видимо стягане на отпуснатите тъкани. Процедурата се извършва само от лекар. След Ultherapy не е нужно време за възстановяване и вие ведна¬га можете да продължите обичайните си занимания. Кожата ви може да изглежда леко зачервена непосредствено след тера¬пията, но този дискомфорт ще изчезне до няколко часа. Всички с умерени до дълбоки бръчки в зоната между гърдите са идеални кандидати за процедурата за деколте Ultherapy. Това е често пренебрегвана част от тялото за третиране или пре¬вантивна грижа. Тъй като кожата в тази зона е по-тънка, от-колкото на лицето, тя лесно може да бъде увредена от слънце¬то и от неправилната поза при сън. Деликатните зони на тялото могат да се третират и с новите трансдюсери, кои¬то много добре стягат. Те са подходящи и за задните части, бедрата, ръцете, коленете и за корема.

Коментари

comments