„Стъпка напред“ е най-излъчваната българска песен в ефира

Mihaela 2 copy

Седем първи места в класациите на водещите музикални медии, над милион гледания в интернет и най-много излъчвания от българските песни в радио и телевизионния ефир в момента – това е равносметката за финалистката от третия сезон X Factor Михаела Маринова по-малко от година след края на формата. В продължение на няколко седмици след премиерата си „Стъпка напред“ беше в оспорвана битка за челната позиция в официалната класация и за кратко време се утвърди като един от големите хитове на лятото.

Първото самостоятелно парче на Михаела, продуцирано от „Вирджиния Рекърдс“, предизвика огромен интерес още с представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио в края на месец май. Публиката имаше възможност да го чуе на живо и в рамките на най-мащабното национално музикално турне тази година, от което 17-годишната изпълнителка беше част за първи път.

„Стъпка напред“ е по музика на интернационалния екип Ollipop и Holly Martin, които са автори на хитове в класациите на над 10 държави. Текстът пък е дело на една от най-харизматичните и талантливи двойки на българската музикална сцена в момента – Pavell и Михаела Филева.

Концепцията на видеото създават заедно един от най-креативните хореографи у нас Милен Данков и режисьорът Георги Ангелов, който стои и зад клипа на хита „Единствената“ на Pavell & Venci Venc’ feat. Моисей. За снимките са ползвани близо 50 кг. талк, върху който двама професионални танцьори и самата Михаела изпълняват красивата хореография. Визията на тримата артисти е поверена на майстора на грима Слав и на талантливия стилист и дизайнер Августина Маркова-Тути, която е избрала за част от кадрите модели от пролетно-лятната колекция на Massive by Block.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments