Софи Бард: Образованието ни прави успешни

SofiBard_kolegi1 copy

Софи Бард е певицата с българо-румънски корени, която през лятото впечатли аудиторията с хитовото парче „What“. Заредена с много енергия за новия сезон, тя не само работи по нови проекти, но реши да направи и още една перспективна крачка в живота си – да стане студентка.

Още от ученическите години Софи Бард е ангажирана с участия, а по-късно започва да гради и своята самостоятелна музикална кариера. Досега много пъти се е замисляла дали да продължи образованието си, но ето, че подходящия момент е настъпил и тя избра специалността „Маркетинг“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“.

„Винаги съм искала да уча, може би сега му е дошло времето. Досега бях съсредоточила всичките си усилия в кариерата, но вече смятам, че ще мога да съчетавам и двете неща успешно“, сподели изпълнителката.

Софи Бард с интерес посещава учебните занятия, от които вече е научила много интересни и полезни неща. Певицата е много щастлива от това, че се е запознала с много млади и амбициозни хора, с които прекарва времето си с много веселие и положителни емоции.

„Образованието е важно, няма значение какво учиш и какви са целите ти. Хубаво е винаги да имаш с какво да развиваш мисленето, възгледите и себе си като човек“, сподели още певицата.

В момента Софи Бард работи над новия си проект, който е дело на Deep Zone Project. Изпълнителката е подготвила и още една изненада за почитателите, която на този етап ще запази в тайна.

Коментари

comments