СЕСА: „Нямам търпение да се видим, утре летя за Бургас!“

CECA_2

Броени дни преди мега спектакъла в Несебър на 21 август, в интервю за най-голямата сръбска телевизия СЕСА разкри, че няма търпение да се срещне отново с българските си фенове. „Нямам търпение да се видим, утре летя за Бургас!“ – заяви примата на балканската музика преди големия й концерт в Златибор (Сърбия), на който се очаква да присъстват над 40 000 души.

„Изключително се радвам, че отново ще преживея емоцията, с която ме зарежда българската публика. За мен е истинско удоволствие да пея за тях и да бъдем отново заедно в красивия Несебър.“ – сподели изпълнителката на „Kukavica“.

Веднага след края на концерта в Златибор СЕСА ще се качи на борда на луксозен частен самолет, с който ще пристигне на летище Бургас заедно с цялата си фамилия. Звездното семейство ще бъде настанено в 5-звезден хотел с панорамна гледка към стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments