Принц Уилям и Кейт посетиха премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Новият филм за шпионина Джеймс Бонд „Спектър“ събра редица звезди на своята официална премиера в Лондон, пише БГНЕС.

Събитието за любимия таен агент на Великобритания беше посетено и от бъдещия британски престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Освен тях кралското семейство беше представено и от принц Хари.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Първият, който пристигна на официалното събитие беше актьорът в образа на Агент 007 Даниъл Крейг. „Фантастично е да видя всички тази вечер… Много съм развълнуван и нямам търпение хората да видят филма“, каза той, цитиран от британското издание „Индипендънт“.

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

След него по червения килим преминаха и останалите актьори от лентата – Наоми Харис, която отново ще влезе в ролята на Мънипени, Кристофър Валц в ролята на злодея Франц Оберхаузер, Бен Уишоу, който играе Кю и Ралф Файнс в образа на Ем. Сред новите звезди на сагата за Бонд, които посетиха премиерата, бяха и Дейв Батиста, който влиза в образа на наемния убиец мистър Хинкс, както и двете актриси Леа Седу и Моника Белучи, които играят Мадлен Суон и Лусия Скияра – момичетата на Бонд в лентата. Сред новите звезди на сагата за Бонд са и двете актриси Леа Седу и Моника Белучи – новите момичетата на Бонд.

Информация и снимки: БГНЕС