Николета Лозанова

NikoletaLozanova

Николета Лозанова – Божинова е български модел и телевизионна водеща. През 2006 г. става „Плеймейт на годината“ на списание Плейбой.[1] Снимала се е и за множество други списания, сред които „Максим“, „FHM“ и „Номер 69“. Била е рекламно лице на редица марки като „Cavalli“, „Bayer“, „Modera“ и „Vodka Flirt“.
През 2009 г. взима участие в танцовия формат „VIP Dance“, по „Нова телевизия“,[3] а през 2013 г. участва в телевизионното реалити „Къртицата“. От 2013 до 2014 г. е водеща е на предаването „Поверително от N.L.“, което се излъчва по TV7. От 2014 е водеща на предаването „Папараци“ по bTV.
Имала е връзка с вратаря на националния отбор Ники Михайлов, а на 9 октомври 2011 г. се жени за футболиста Валери Божинов, от който има дете – момиченце Никол, родено на 01 април 2012 г.

ТОП ВРЪЗКИ: Ники Михайлов, Валери Божинов


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments