Много екшън и смях в първите кадри от ЧЕНГЕ ЗА ЕДИН ДЕН: МИСИЯ МАЯМИ

Ride_Along_2_BG poster

„Можеш да избираш приятелите си, но не можеш да избираш роднините си“ важи с пълна сила за Айс Кюб и героя му Джеймс в екшън комедията Ченге за един ден. В първата част ченгето с избухлив характер, което не се съобразява с никого, трябваше да посвещава кандидата за ръката на сестра му в полицейската работа. И, след като бившият охранител завърши академията, е време да видим как ще се справи със значката в Ченге за един ден: Мисия Маями.

След разтърсващия успех на първата част, през януари отново ще видим на екран култовия тандем Айс Кюб и един от най-популярните в момента комедийни актьори – Кевин Харт (Кум под наем, Пандиз експерт), в ролите на напълно несъвместимите партньори в работата и роднини в живота. Когато първият филм се завъртя в кината, за съвсем кратко време продукцията с бюджет от едва $25 милиона, събра боксофис от $153 милиона, а очакванията за филм номер две са още по-мащабни.

Бен (Кевин Харт) вече е завършил полицейската академия и е получил заветната значка. Животът му е повече от чудесен. Освен мечтаната кариера, той е получил и мечтаната жена – сестрата на Джеймс се е съгласила да се омъжи за него. Дни преди сватбата Бен е изправен пред уникалния шанс да докаже, че може да бъде детектив – трябва да отиде с Джеймс в Маями и да залови опасен наркодилър. Разбира се, героят на Айс Кюб не е доволен от развоя на събитията и всячески се опитва да докаже, че Бен не става за полицай. Към това нестандартно дуо се присъединяват Кен Джонг от Последният ергенски запой и Оливия Мун (Мортдекай, Професия стрийптизьор, Железният човек 2).

Ченге за един ден: Мисия Маями идва в кината на 15 януари 2016 г.