Марина Кискинова представи първия си самостоятелен сингъл „Огледало“

Marina Kiskinova_Ogledalo_Promo (2) copy

Младата певица и актриса Марина Кискинова представи официално видеото към първия си самостоятелен сингъл „Огледало” в Planet Night and Day Studio на 11 ноември. Вечерта откри Христо Порязов и представи екипа, който стои зад реализацията на проекта. Гостите изгледаха видеото към песента, след което проф. Любомир Стойков говори за Марина Кискинова – за нейния талант, професионални и човешки качества. Веднага след това певицата се появи в блестящ тоалет и изпълни на живо „Огледало” заедно с танцьорите от клипа. Вечерта продължи с атрактивната клубна програма на певицата, която включва едни от най-нашумелите поп и R&B хитове за годината. На сцената, заедно с Марина, бяха и момичетата от VS Dance.

Специално за премиерата на „Огледало” бяха дошли много приятели, роднини и представители на българския музикален и бизнес елит, които напълниха клуба и бурно аплодираха Марина Кискинова. Сред тях се откроиха: Ники Сотиров и Анна Каридова, София Борисова, Веселка Крачунова, Ива Екимова, Павел Цветков от KWIAT, изпълнителите Прея, Вяра Атова, Малин Миланов – Монти от Ice Cream, Николай Бакалов – NickName, актрисата Гергана Стоянова, Йордана Димитрова, Гери Дончева, Стела Йорданова, Мадлена Иванова, водещият Драго Симеонов и други. На премиерата присъстваха също и колегите на Марина от класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ.

Музиката на „Огледало” е нежна и носталгична – дело на Веселин Ценов – Algoriddim. За текста певицата се довери на младата изпълнителка Прея. Името на песента „Огледало” е метафоричен образ на отношенията между двама души и емоционалното послание, което певицата предава с песента е да не губим себе си във връзката с другия.

По видеото към първия й самостоятелен сингъл работиха Димитър Халачев, Василена Василева и Flyarch Studio. За клипа е правен специален декор и инсталация от 8 огледала в най-голямото студио на „Орфей”. Танцът във видеото пресъздава по красив начин идеята за огледалния образ. Хореографията е дело на Кристина Славчева – преподавател и хореограф на Studio VS DANCE, а изпълнението е на танцьорите Виктория Атанасова и Петьо Начев – част от професионалния състав на VS DANCE. Водните кадри са правени в хотел „Радисън”, където Марина прекарва около 6 часа във ваната по време на снимките, облечена в атрактивно боди, което блести нежно при движение във вода.

„Огледало” е първият самостоятелен сингъл на Марина Кискинова, като последните й парчета са записани в дуети с Део, Били Хлапето и Майкъл Флеминг – Лексус. Младата певица е едно от свежите лица на българската поп сцена и освен, че реализира музикалния си талант, тя учи актьорство за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Участвала е с главна роля в сериала „Sex, лъжи и TV“, а след това става част от реалити формата „Музикална академия“ като ко-водеща заедно с Иван, Андрей и Део.

Преди началото на събитието гостите се насладиха на напитки, предоставени от Jim Beam, както и на зърнени блокчета Nature Valley с официален вносител в България фирма „Софсток”.

Коментари

comments