Лудогорец сплотява колектива с картинг състезание

Done20150719_214853

Един от най-многообещаващите български футболни отбори Лудогорец, покачи адреналина дни преди решителния мач с молдовския Мислами в Шампионската лига. В неделя вечер шампионите взеха решение да сплотят колектива с атрактивно картинг състезание на една от най-модерните писти в България, София картинг ринг. Водени от изпълнителният директор Ангел Петричев и старши треньора Бруно Рибейро, разградчани показаха умения зад волана. Почти всички футболисти и треньори взеха участие в надпреварата.

Най-бърз на картинга се оказа Михаил Александров, който заслужено вдигна и купата. Александров показа най-добро време в предварителните сесии, в квалификацията за място и в самото финално състезание, за което се класираха 11-те човека с най-добро време. Второто място остана за Георги Терзиев, който взе сребърния медал след жестока битка с Върджил Мисиджан. Именно Мисиджан остана трети.

Самото състезание се превърна в истинско забавление за играчите, които бурно аплодираха шампиона Михаил Александров. Крилото обаче има завиден опит, след като в края на 2014-та година се включи в благотворителното картинг състезание. Тогава Александров остана извън тройката в конкуренцията на свои колеги от други тимове, но във вътрешното за Лудогорец състезание нямаше конкуренция. Футболистът завъртя и най-бърза обиколка за вечерта, като единствен падна под 50 секунди.

Спортният хъс и желание за победа не напусна футболистите по време на картинг състезанието. За пореден път показаха спортсменско поведение и завидни умения. София Картинг Ринг, пожелава на отбора също толкова успешно представяне на мача във вторник с Мислами.