Концертът на Фондацията е събитието на Лято 2015

fondaciata (2)

Голямото музикално събитие това лято ще е концерта на Фондацията на 31 юли от 21,30ч. в Hacienda Beach. Музикалния спектакъл ще посрещне любителите на българската поп и рок музика на открита сцена до малкия залив на Лозенец. За първи път едни от най-добрите родни музиканти ще имат клубно участие на родното Черноморие. В четвъртък ще пристигне и специалната техника и озвучаване, които ще бъдат разположени буквално на метри от морето.

Собственикът на клуб Hacienda Димитър Тодоранов съобщи, че изненадата на вечерта ще е участието на Валди Тотев от „Щурците“, който е приел поканата да пее заедно със своите колеги. Почитателите на Фондацията ще се насладят на всички известни хитове на родните музиканти и ще куфеят на плажа до малките часове на нощта. „Очаквам концертът на Фондацията да бъде изключително изживяване и да чуем най-големите хитове на Щурците, ФСБ, БТР, Дони и Момчил на фона на уникалния малък залив. Ние от Hacienda знаем как да реализираме истински музикален спектакъл. Предишните ни проекти, концертите на Лили Иванова в Лозенец и в Операта, както и музикалния фестивал Summer in Pixels, са доказателство за това“, споделя г-н Тодоранов.

В името на това повече фенове да успеят да присъстват на концерта, входа за събитието е 20лв., всички местни жители на Лозенец ще могат да го гледат напълно безплатно, като удостоверят това с лична карта. За хората, които живеят в Община Царево, билетите ще се предлагат на половин цена. Ще има и специална ВИП зона, а много обществени личности от музикалните, бизнес и политическите среди вече са резервирали своите места.

Веднага след концерта на Фондацията в Hacienda ще стартира и нов музикален DJ фестивал, който ще се вихри три поредни дни в Лозенец.