ИРИНА ТЕНЧЕВА за любовта, парите и голямото семейство само пред ELLE

01_ELLE_cover

Броени седмици след като дари със син продуцента Иван Христов, нежната му половинка Ирина Тенчева застана пред обектива на списание ELLE. Слънчевата сесия за корицата е заснета в един от най-красивите заливи на Черноморието – Бялата лагуна край Балчик, а част от кадрите са в комплекс Lighthouse Golf&SPA.

Ирина Тенчева, известна от телевизионния екран като лице на предаванията „Най-добрата майка“, “Град на ангели“ и „Ангел парк“, в откровено интервю за новия брой на списание ELLE говори за споделените радости в родилната зала, за амбицията да променя към добро човешки животи, за желанието да помага, за егото, с което иска да се пребори, за най-голямото щастие в голямото им семейство, за парите и любовта, която трае по-малко от три години.

От септемврийския брой на списание ELLE ще разберете още кой е българският тенор с тяло на атлет, който покорява с гласа си Италия, и защо един от най-успелите наши актьори в чужбина – Христо Живков, гледа на себе си като на зрял егоист на 40.

Ще научите за теорията, че ако повече жени заемат ръководни позиции, светът ще е едно по-добро място – с конкретни с цифри и факти от световната икономика. А също и за женската амбиция, майчинството и заплащането на работещите момичета.

Списание ELLE предлага още един необичаен поглед върху връзката на секса с алкохола и отговори на въпроса: „Какво тревожи душата ви?“.

Модните страници в броя посрещат есента с първите тенденции за новия сезон, а козметичните – с цветовете на страстта и красивите изкушения, които са Must-have за септември.

Търсете новия брой на списание ELLE от 20 август!

Коментари

comments