Ерос Рамацоти разряза торта с най-малката си дъщеря

Eros Ramazzotti_visual (2)

Италианската звезда Ерос Рамацоти, който ще посети София със световното си турне Perfetto World Tour на 26 септември в зала „Арена Армеец“, отпразнува рождения ден на най-малката си дъщеря. Семейното тържество по повод четвъртата годишнина на Рафаела-Мария – дете на Рамацоти от настоящата му съпруга и топ модел Марика Перегринели, веднага беше отразено от италианските медии.

Празникът премина в тесен кръг, но не и без специални изненади за малката принцеса в семейство Рамацоти. Щастливият татко бе подготвил прекрасно семейно тържество с много детски забавления и огромна торта с любимите герои на малката Рафаела-Мария.

3 kids Eros

Сред строго подбраните гостите бе и по-голямата дъщеря на Рамацоти Аурора от брака му с Мишел Хунцикер, която през последната година стана феномен в социалните мрежи с рекорден брой последователи във Facebook и Instagram.

19-годишната красавица, която е силно привързана към малката си сестричка и братчето си Габрио Тулио, публикува снимка в Instagram със следното изречение: „Вие променихте живота ми…! Обичам Ви!“. Младата Аурора се стреми да прекара колкото може повече време с по-малките си братя и сестри и обичания си татко, тъй като тази есен ще замине за Лондон, където ще продължи образованието си.

Perfetto World Tour ще “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата.

Коментари

comments