ДИМО АЛЕКСИЕВ ЧЕТЕ ПЕНЬО ИВАНОВ ПОД ЗВЕЗДИТЕ

пом-бисерка-аз

Димо Алексиев – звезда от сериала 7 часа разлика, прочете колекция от стихове на шеф Пеньо Иванов по време на пищно парти в гранд хотел Поморие. Шеф  Иванов, развил талантите си от готвач, през поет и галантен ухажор, представи поредното си вдъхновение на певец под звездите пред повече от 55 души.  Също така, той представи песента си „Мой свят си“, изпълнена в дует с Ивана Мутафчиева. Свързваната  най-вече като любовница на  бизнесмена Помазанов и готвачът, се поклониха пред приятелите си, а междувременно бяха пуснати видео материали от заснемането на части от клипа.

Владо Димов и Сани Алекса изпълниха песни от репертоара си пред бизнес дамите Мая Косева, Бисерка Хънкова, Виктория Кесаровска, адвокат Галина Петрова, Силвия Шонлебе и други.

поморие-всички

Водещ на събитието беше лорд Евгени Минчев, който се появи в компанията на певеца Дани Леван. Леван, който беше облечен в синьо, контрастираше на червеното сако на Евгени и двамата бяха обявени от гостите за Левски и ЦСКА.

С развитието на вечерта бяха продадени и комплекти от книгите на Пеньо Иванов, Любов една, Любов истинска и Любов вечна. В полунощ всички изпълниха българския химн, а по-късно вдигнаха наздравица за мецената и бизнес дама Славка Каравелова.

Видеото към песента „Мой свят си“  ще се появи в началото на есента. Автор на текста е Пеньо Иванов, а композитор е Красимир Гюлмезов.