Yettel стартира продажбите на най-новия смарт часовник на Xiaomi – Watch 2 Pro LTE

Многофункционалното устройство идва с LTE функционалност и може да се използва с услугата multiSIM

 

Първи сред мобилните оператори в България Yettel включва в портфолиото си най-новото и любопитно смарт предложение на Xiaomi при носимите устройства. Умният часовник Xiaomi Watch 2 Pro LTE, задвижван от Wear OS by Google, предлага интелигентно, стилно и ефективно изживяване. Моделът съчетава висока производителност с дълъг живот на батерията, детайлен дисплей и дизайн, който отговаря на нуждите за здраве и фитнес на модерния потребител.

Спортуващите активно ще оценят прецизността, осигурена от dual-band GNSS, който гарантира точно проследяване на всички тренировки. С над 150 спортни режима, Xiaomi Watch 2 Pro LTE предоставя изчерпателен анализ на физическата дейност и статистически данни за ефективността ѝ. Часовникът предоставя ценна информация за съня, като помага на потребителите да разберат различните етапи и да вземат информирани решения за подобряване на качеството му. Разполага с функция за измерване на телесния състав и двубандов GPS.

Xiaomi Watch 2 Pro LTE може да се похвали със стилен дизайн и издръжлив корпус от неръждаема стомана. Предлага се в сиво с луксозна кожена каишка и във вариант в черно със здрава каишка от специална гумена сплав. Неговият 1,43″ AMOLED дисплей с висока разделителна способност разполага с въртящ се корпус и бутони за бърз достъп, което позволява на потребителите да навигират персонализирани функции и да избират от повече от 20 предварително инсталирани циферблата.Xiaomi Watch 2 Pro LTE е оборудван със следващото поколение платформа Snapdragon W5 + Gen 1, което гарантира, че моделът работи със скорост и енергийна ефективност, a от бранда обещават до 55 часа живот на батерията.

Една от забележителните характеристики на Xiaomi Watch 2 Pro LTE е неговата интеграция с пакета от популярни приложения на Google, включително Google Wallet, Google Maps и Google Assistant. Това сътрудничество повишава свързаността, персонализирането и производителността, предлагайки на потребителите ново ниво на удобство.

Умният часовник може да послужи и за пълен заместник на смартфона на своя собственик в случай, че не искате да го носи със себе си, докато тича, разхожда се или е на концерт например. Моделът работи пълноценно с multiSIM услугата на Yettel, давайки възможност на потребителите да се наслаждават на свободата си и да повишат концентрацията си. Цената на модела е 659,99 лв. в брой или с лизинг за 28,99 лв. на месец за 24 месеца.