Yettel предлага хитови модели на Motorola за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

До края на август потребителите взимат смартфоните със сгъваеми екрани Razr 40 и Razr 40 Ultra, както и изгодните Moto G53 и Moto G72, с план Total Unlimited и започват да плащат чак през ноември

 

Yettel предлага отлична възможност за всички, които искат да се сдобият с нов и актуален смартфон през лятото, без да мислят за изплащането му чак до късна есен. През август потребителите избират от редица хитови смартфони, които да са верни партньори в създаването на спомени през летните месеци и след това. A за още една грижа по-малко дотогава, Yettel дава не 2, а 3 години безплатна гаранция за всеки смарт телефон в каталога си.

Сгъваемият MOTOROLA Razr 40 Ultra 5G 256GB има модерен, изключително удобен джобен дизайн. Устройството идва с мощния Snapdragon 8+ Gen 1, дълготрайна батерия, най-големия външен дисплей в своя клас и 6,9-инчов pOLED гъвкав екран. Конструиран с мисъл за създателите на съдържание, той има мощен 12-мегапикселов сензор на основната камера, използващ Instant Dual Pixel PDAF за по-бърза и прецизна работа независимо от осветеността. Цената на MOTOROLA Razr 40 Ultra 5G е 1469,99 лв. в брой с план Total Unlimited 59.99 и договор за 2 години, а ако го вземат на лизинг, потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 79,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

MOTOROLA Razr 40 5G 256GB е второто попълнение от премиум серията. Снабден със страхотни функционалности и елегантен външен вид, той предлага невероятно мобилно преживяване и е създаден за тези, които следват тенденциите. Когато отворят устройството, потребителите мигновено ще забележат огромния 6,9-инчов pOLED екран, комбиниран с пространствен звук за завладяващо мобилно преживяване. Мощното устройство е оборудвано с камери с висока разделителна способност, съчетани с изключителен живот на батерията. Цената на MOTOROLA Razr 40 5G 256GB е 809,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 44,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

MOTOROLA Moto G53 5G подчертава блясъка на всеки кадър и пристига с Quad Pixel технология и специална Macro Vision камера за екстремно близки планове. 6,5-инчовият 120Hz дисплей предлага зашеметяващ и детайлен изглед, идеален за нуждите на мобилните развлечения. Цената на модела е 209,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 11,59 лв. за оставащия период на двугодишния договор.

MOTOROLA Мoto G72 128GB е фантастичен вариант за всеки, който търси достъпен, но в същото време високопроизводителен смартфон. Той има първокласен 6,6-инчов HDR10+ дисплей, чипсет MediaTek Helio G99 и 108MP основен сензор, който комбинира 9 пиксела в един голям Ultra Pixel за още по-зашеметяващи кадри. Цената на MOTOROLA Мoto G72 128GB е 309,99 лв. в брой, а при покупка на лизинг с план Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 16,99 лв. за оставащия период на двугодишния договор.