Yettel предлага модели смартфони за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

До края на март потребителите вземат страхотни модели с план Total Unlimited и започват да плащат чак в началото на лятото

 

И през март Yettel предлага страхотната възможност на своите клиенти да се сдобият с нов смартфон, като започнат да заплащат вноските за него след третия месец. В цялата търговска мрежа, както и онлайн, потребителите могат да изберат от редица страхотни устройства, които да вземат сега, а да започнат да изплащат в началото на лятото. Селекцията включва модели на водещи марки, сред които: Samsung, Motorola, ZTE, Huawei, Xiaomi, и Realme. Със Смартфон Вселена от Yettel всеки телефон от портфолиото на телекома идва и с 3 години гаранция, вместо стандартните 2, а поръчките от yettel.bg са с безплатна доставка за цялата страна. А за нулеви грижи с новия апарат, потребителите могат да разчитат на експертна поддръжка в собствения оторизиран сервизен център на Yettel.

MOTOROLA Moto G34 5G 128GB изпъква с 6,5-инчов дисплей със 120Hz честота на опресняване, който с 85% съотношение на екрана към тялото изважда на преден план най-доброто от филмите, игрите или видео чатовете с обширен изглед. Невероятно плавно мобилно изживяване при гейминг или възпроизвеждане на видео. Усъвършенстваната система от камери предлага безупречно заснемане – моделът разполага с 50MP основен сензор, 2MP макро камера и 16MP селфи камера. Издръжливата батерия с капацитет 5000 mAh гарантира продължителна работа с едно зареждане. Цената на модела е 0 лв. за първите три месеца от лизинга, след което по 8,59 лв. на месец за оставащите вноски с план Total Unlimited 36.99 и договор за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB предлага висока ефективност благодарение на екран с ярки цветове, възможност за бърза 5G свързаност и издръжлива батерия. Смартфонът предоставя зашеметяващи изображения с кристално качество дори при слаба осветеност, като използва водещите иновации на Samsung Galaxy – Nightography и изкуствен интелект. Galaxy A54 гарантира до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността. Това позволява на потребителите да имат достъп до най‐новия софтуер и сигурност и да увеличат максимално жизнения цикъл на смартфона. Ако го вземат с лизинг с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца, потребителите няма да плащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 22,99 лв. за оставащия период.

XIAOMI Redmi Note 13 5G 256GB се отличава с модерен и елегантен дизайн, благодарение на изключително тънките рамки, които му придават премиум външен вид. Смартфонът е оборудван със страхотен 6.67″ FHD+ AMOLED дисплей с TÜV Rheinland сертификат с различни функции за защита на очите, включително и режим за четене, и е защитен с Corning Gorilla Glass 5. Притежава 108MP основна камера, която запазва качеството и осигурява невероятни кадри с по-фини детайли. Клиентите и тук няма да плащат нищо през първите три месеца от лизинга с Total Unlimited 36.99 и договор за 24 месеца и дължат по 18,59 лв. за останалите месечни вноски.

HUAWEI P60 Pro 256GB продължава да е на челно място в класацията за смартфони, създаващи едни от най-добрите снимки на пазара. Освен с хардуерните си възможности, той се отличава с Ultra Lighting Camera с много висока светлочувствителност, автоматично регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing сензор. Моделът носи и пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера. Цената му през март с лизинг е 0 лв. за първите три месеца, след което по 56,59 лв. за оставащите 21 месеца с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца.