Yettel дава старт на продажбите на флагмана Xiaomi 14

Хитовият модел идва в комплект със спортна гривна Xiaomi Smart Band 8

 

Безкомпромисният флагман Xiaomi 14 вече може да бъде открит в цялата магазинна мрежа на Yettel, както и онлайн на yettel.bg. Хитовият модел, който заснема изключителни кадри с подобрената си тройна Leica камера, дебютира в портфолиото на телекома в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 8. В допълнение, апаратът идва не със стандартните 2, а с 3 години безплатна гаранция от телекома, получава най-добрата грижа от сертифицирания сервиз на Yettel, а при поръчка през онлайн магазина на Yettel – и с безплатна доставка за цялата страна.

Xiaomi 14 блести с впечатляващ 6,36-инчов CrystalRes AMOLED 1.5K екран с пикова яркост, достигаща 3000 нита. Картината е безкомпромисна, опреснява се със 120 Hz, което гарантира гладко и безпроблемно визуално изживяване при различни дейности, включително сърфиране в интернет, четене и гейминг. Моделът има международен сертификат TÜV Rheinland за защита от синята светлина за допълнително предпазване на очите при работа с екран.

Производителността на смартфона се гарантира от 12GB RAM и най-новия Snapdragon 8 Gen 3 процесор, който според производителя е с 32% по-производителен от предшественика си. Благодарение на по-добрата му енергийна ефективност, батерията с капацитет от 4610mAh дава възможност за работа повече от едно денонощие, като поддържа 90W бързо кабелно и 50W бързо безжично зареждане.

Xiaomi 14 притежава комплексна конфигурация с тройна камера, която гарантира цялостно фотографско изживяване и покрива широк фокусен диапазон от 14 до 75 мм. Смартфонът разполага с оптични лещи Leica Summilux с подобрена бленда ƒ/1,6 на основната камера, комбинирани със сензор за изображения Light Fusion 900 и с динамичен обхват до 13,5 EV. Ултра широкоъгълната камера е подобрена до 50 MP, като едновременно с това моделът предлага и плаващият телеобектив Leica 75 мм с минимално фокусно разстояние от само 10 см.

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 8, която идва в комплект със смартфона, разполага с над 150 спортни режима, предлага статистика за мониторинг и проследяване на състоянието в реално време, като гарантира, че потребителите получават точни данни за тренировките. Xiaomi Smart Band 8 е оборудвана с възможност за целодневно наблюдение на SpO2 и сърдечен ритъм, проследяване на съня и кръвното налягане.

Цената на XIAOMI 14 5G 512GB в комплект със смарт гривна Xiaomi Smart Band 8 e 1379,99 лв. в брой с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца или с лизинг за 67,59 лв. на месец за 24 месеца.