Viber разширява игралната си платформа с нова игра

Rude Racer 5 copy

Viber, едно от водещите приложения за комуникация с повече от 664 милиона уникални потребители от цял свят обяви старта на Rude Rider, безплатна състезателна игра с много екшън и стрелба. Играчите могат да форсират мотора с популярния герой от стикерите на Viber, дръзкия Rudy, който напада другите играчи с грубия си, ироничен хумор.

„Портфолиото от игри на Viber продължава да расте и с вълнение добавяме първата си състезателна игра, Rude Rider,“ каза Майкъл Шмилов, Главен оперативен директор на Viber. „Постоянно засилваме интеграцията си с игри, за да подобрим социалното изживяване на играчите. Имаме големи планове за 2016г., а Rude Rider е само първата от много игри“.

Viber се съсредоточава върху дългосрочни партньорства с геймърски студия, за да увеличи максимално потенциала на всяка игра при пускането й на пазара. Планът е платформата с игри на Viber да се увеличи, като целта е да се предложат още над 20 игри тази година. През последното тримесечие на 2015г. Viber стартира Wonderball съвместно с MoonActive. Играта постигна повече от 1 млн. изтегляния за първия си месец. През декември 2015г. Viber стартира Backgammon, съвместно с Come2Play.