TINA SOCIAL CLUB: ВЕЧЕР С ВКУС НА МОДА И MARTINI

TINA SOCIAL CLUB (1) copy

„Няма нищо по-хубаво от лошото време” или как една студена, есенна вечер се превърна в страхотно преживяване за отбрани гости, в бутика на TINA SOCIAL CLUB. На 24 ноември под звуците на разтапящ джаз и с освежаващ Martini ® коктейл в ръка, почитатели на TINA SOCIAL CLUB имаха удоволствието да научат повече за историята на марката, за мисията, стояща зад името й, както и за нейния основател Христина Ангелова – потомствен дизайнер, наследила чувството си за естетика от дядо си.

Творческият оазис на носителката на Златна игла 2015 за Най-добър млад дизайнер е пространство за мода от най-висок клас, където актуалните тенденции са пречупени през непреходната класика. Елегантното събитие беше организирано от проф. Любомир Стойков, който въведе гостите в модния свят на TINA SOCIAL CLUB. Той говори за големите имена, които вдъхновяват професионалния път на младата дизайнерка – Оскар де ла Рента, Фере, Диор и сподели впечатления от личните си срещи и интервюта с Оскар де ла Рента и Джанфранко Фере. Проф. Стойков отбеляза, че самата Христина Ангелова е въоръжена с изключително силната комбинация от ген, страст към модата и необходимите знания, с които претворява фантазиите си в оригинални дизайнерски произведения.

TINA SOCIAL CLUB (13) copy

Гостите имаха възможността да се запознаят отблизо с отличното качество на луксозните италиански и френски материи, безупречното изпълнение и съвършен силует. Колекция FW/2015 на TINĀ SOCIAL CLUB е изисканa препратка към непреходната класика, вдъхновена от пъстротата на живота. Цветя разцъфват в богата, черна дантела, претворена в елегантни вечерни рокли, приковаващи погледи на всяко важно и съкровено събитие. Пясъчни шедьоври описват изискано женската същност. Пепитени десени отвеждат към свят на аристократизъм и изтънченост. А цветните палта в нюанси на синьо, зелено или розово завладяват кокетно сивите улици, носейки светлина! Моделите от колекцията имат класически силуети с акцент върху изяществото и ексклузивността на материите и прецизността на доброто изпълнение. Елегантните вечерни рокли, аристократичните пепитени десени, кокетните цветни палта и другите модни съкровища са в лимитирана серия с 5 до 8 бройки от един модел.

За младата дизайнерка красотата и енергията на съвремената жена са извор на вдъхновение, а нейните модни творения за есенно-зимния сезон превъръщат разходките по сивите улици в изискано забавление. И както една клиентка сподели по време на събитието: „Това палто, в тези цветове, ме прави истински щастлива!“