P.I.F. представят нова песен

TOZI DEN _ P.I.F. picture 7

Една от най-обичаните родни банди P.I.F. представят новото си парче със заглавие “ТОЗИ ДЕН”. Текстът и музиката на песента са дело на Димо, а аранжиментът е на цялата банда. Това е вторият сингъл от предстоящия нов албум – “P.I.F. 5”, който се очаква на пазара в края на годината. Песента е в тичния “пифовски” стил и носи много настроение. С “ТОЗИ ДЕН” Димо и компания искат да “позагреят” феновете си (буквално и преносно) за наближаващия нов албум, а в подкрепа на тази идея ще видим танцувалното видео, което записаха към парчето. В ролята на негов режисьор е самият Димо, а в ролята на енергично танцуващ на покрива на блок – чудесно се справя Явор Кунчев от школата “LindyHop Bulgaria”.

“За първи път в клип на P.I.F. има танци”, с усмивка споделят от бандата, “и се надяваме феновете ни да се забавляват по всякакъв начин на парчето”.

“ТОЗИ ДЕН”, както и останалите песни от предстоящия албум са записани през ноември миналата година, във вила на брега на Дунава. Албумът в момента се смесва и мастерира в Ирландия, а докато стане готов от P.I.F. ни предлагат “ТОЗИ ДЕН”.