Motorola България подкрепя инициативата „Мениджър за един ден“ 2019

 

 

 

В рамките на кампанията „Мениджър за един ден“ Motorola България отвaря вратите на своя офис, за да покани високо мотивирани ученици да премерят възможностите си в три от най-отговорните и интересни позиции на компанията – генерален мениджър, маркетинг мениджър и търговски мениджър. Обявените от компанията позиции предизвикаха голям интерес сред участниците в „Мениджър за един ден“, желаещи да се срещнат със специалисти от бизнеса, готови да споделят своя опит с по-младите.

 

С участието на Motorola България в тази инициатива искаме да дадем възможност на младите да се докоснат до реалната бизнес практика и да им помогнем с това, да се мотивират и подготвят за кариерното си развитие, споделя генерaлният мениджър на Motorola Югоизточна Европа и Австрия – Владислав Иванов.

 

 

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е инициатива, чрез която младите хора могат да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

 

Тазгодишното издание ще се проведе на 7-и ноември – точно тогава шестимата ученици, избрани от Motorola България да станат мениджъри за един ден ще посетят офиса на компанията и ще се срещнат с реалните задачи и проблеми на една от активно работещите компании у нас.