MOËT ROSÉ IMPÉRIAL ОТНОВО ПРАЗНУВА ЛЮБОВТА, СЕГА!

_G037966CMJN (Native) [MHISWF104365 Revision-1] copy

На френски „osé“ означава дързък… а тази година Moët & Chandon се впуска в „osé“ отношение с Moët Rosé Impérial. Смело, бляскаво и толкова стилно, Moët Rosé Impérial е неразделна част от #moetmoments в живота, които гравитират около любовта – любовта към половинката, приятелите и семейството. Тази година се осмелете да живеете повече и да обичате повече – сега! С това искрено отношение, Moët Rosé Impérial вдъхновява и отбелязва споделените моменти, които правят живота специален.

M&C close up ros%C3%A9 4 (Native) [MHISWF090101 Revision-1] copy

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА СПОДЕЛИТЕ НАСТОЯЩЕТО

Moët & Chandon е израз на настоящето; знае, че всяка секунда е неповторимо преживяване. С неподражаемия си дух, който Moët & Chandon дава на всеки празник, марката приканва ентусиазираните любители на живота да изживеят незабравим #moetmoment „à deux“* . Направете смела крачка и изразете любовта си към света, като поканите любим човек и се насладите на изкусително меню, комбинирано с Moët Rosé Impérial.

„Moët Rosé Impérial е най-бляскавото лице на Moët & Chandon; това шампанско е непринудено и стилно точно като хората, които го пият“, казва Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на  Moët & Chandon. „Тази година Moët Rosé Impérial е перфектният избор на ентусиазираните любители на живота, които дръзват да споделят чувствата си и да живеят пълноценно“.

M&C Ros%C3%A9 2016 boite fermee bouteille THD++ (Native) [MHISWF100168 Revision-1] copy

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ДА ИЗЖИВЕЕТЕ НАСТОЯЩЕТО: MOËT ROSÉ IMPÉRIAL

Moët Rosé Impérial е спонтанен и бляскав израз на стила на Moët & Chandon, стил, който се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Отлежавало най-малко двадесет и един месеца в избите, Moët Rosé Impérial има искрящ розов цвят с кехлибарени оттенъци, а неговия омаен букет съчетава жизнени, интензивни  аромати на червени плодове, цветни нюанси на роза и лек оттенък на пипер. Изразителният вкус на  Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.

Moët Rosé Impérial далеч не е шампанско, подходящо само за десерти – то се съчетава по изключителен начин с обикновени, наситени и цветни вкусове – ястия като  телешко карпачо със зехтин и млян черен пипер, рататуй от свежи зеленчуци или салата от червени летни плодове и листа от мента.

M&C-Rose%C2%A6%C3%BC-Impe%C2%A6%C3%BCrial-flu%C2%A6%C3%A9te-HD (Native) [MHISWF089937 Revision-1] copy

За Moët & Chandon

Moët & Chandon, шампанското на успеха и блясъка от 1743 г. Известна с легендарния си стил, постиженията и откривателския дух, Moët & Chandon е Къщата, която представя шампанското на света. Синоним на най-уважаваните традиции и най-съвременните удоволствия, Moët & Chandon ознаменува значимите моменти в живота със замах повече от 270 години. За Moët & Chandon успехът е въпрос на стил.

Moët & Chandon споделя шампанското със света, като предлага гама от неповторими вина за всякакви случаи, настроения и вкусове. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от екстровертното Moët Rosé Impérial до иновативното Moët Ice Impérial, всяко шампанско доставя удоволствие и наслада с ярки плодови нотки, съблазнителен вкус и елегантна зрялост.

А СЕГА: Moët & Chandon празнува емоцията от живота. Всяка секунда някъде по света се отваря по бутилка шампанско Moët & Chandon.  Всяка секунда е неповторимо преживяване, #moetmoment, който трябва да се изживее сега. #openthenow