Lifestyle Awards се завръщат като VIP AWARDS 2022

На 5 декември (понеделник) от 19:30ч., на светска церемония в най-лъскавият клуб на нощна София,  Djanam Sky Club Restaurant,  ще бъдат раздадени светските награди VIP AWARDS 2022, които ще съберат най-актуалните знаменитости у нас. Ива Атанасова-IVY e лицензиант и организатор на VIP AWARDS 2022.

Наградите се организират за пета поредна година и са първоприемник на церемонията Lifestyle Awards.

„Наградите отново са тук, но с ново име. Популярните личности в България, както и медиите, знаят, че четири поредни години организирах церемонията Lifestyle Awards, но тъй като правата за името на наградите бяха патентовани от друго лице, ние се завръщаме с чисто нов бранд, различна концепция, нови категории и вдъхновяващи предизвикателства. Смятам, че най-важното в шоубизнеса, през всичките тези години, е да докажеш професионализъм, лоялност и отношение към всички личности от сцената, които заслужават да бъдат истински поощрявани. Именно заради това разработихме идеята за светски призове, а следващата ни спирка ще са и другите балкански държави“, сподели Ива Атанасова, която с огромно нетърпение очаква разпределението на призовете. Тя  ще е и официален домакин на партито, а компания на сцената ще й прави известният тв водещ Боби от Star Reporters.

В очакване на обявяването на победителите в отделните категории, определени чрез гласуване на феновете в социалните мрежи, на събитието се очаква да присъстват изпълнители от най-популярните жанрове у нас –попфолк, поп, рап, както и популярни личности от риалити формати, тв водещи, актьори, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес предприемачи и още познати лица от родния шоубизнес.

Над 28 са номинациите в областта на шоубизнеса, сред тях са Певец и Певица на годината в различните жанрове, Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден идол, Сензация, Сексимвол, Майка на годината, новата категория Скандал на годината, както и Награда за цялостно творчество. Не са пропуснати и специалните награди, които ще отидат при хора от бизнеса, чиято дейност е неразривно свързана с шоубизнеса.

На церемонията VIP AWARDS 2022 вече са потвърдили присъствие най-актуалните и популярни БГ звезди, сред тях Анелия, Емануела, Гери Никол, Тита, Меди, Галин, Мон Дьо, Иво Аръков, Иво Димчев и още куп звезди, които ще засияят в небосклона на нощна София.