IVY пусна ваксина преди всички

 

 

Атрактиваната изпълнителка вече стана част от продуцентската къща на Ави Бенеди

 

 

В навечерието на новогодишните празници IVY зарадва попфолк феновете с новия си сингъл, озаглавен „Ваксина“. Музиката и аранжимента на парчето е поверена на EMG records, а атрактивния тект е написан от Жокер. Това е втората й фолк песен, след като през есента тя пусна „Мани, мани“.

IVY (Ива Атанасова), която меломаните до момента познават като  тв водеща, аренби изпълнител и стилист, атакува музикалната сцената с второто си парче като буквално разбива клишето, че в попфолка липсват провокативни проекти. „Ваксина“ се сдоби и с атрактивен видеоклип, който тръгна в ефира на ТВ „Планета“, а също и в платформата YouTube. IVY ни изненадва с перфектна форма, екстравагантна визия и много, много сексапил.

„Не съм търсила скандал. Искам да разбием мита, че още дълго време ще сме в изолация и с това парче да вдъхнем малко кураж на хората. Ние все пак сме артисти и влизаме в образ. Очаквам с нетърпение реакциите на хората и си мисля, че много ще се забавляват. Лично аз се старая да правя по-различни музикални проекти“, споделя IVY.

В песента рапира и новия изпълнител с артистичното име Жокер, който е познат на попфолк феновете от дуетите си с Гергана, Тони Дачева и DJ Asky, но сега се появява с нова визия и звучене.

„Ваксина“ е продуцирана от EMG records и Ави Бенеди. Новината е, че IVY вече е артист на неговата продуцентска компания, а родния хитмейкър вече подготвя потенциални хитове за атрактивната изпълнителка. Жокер също е част от EMG records и работи по нови музикални проекти.

 

 

 

Коментари

comments