Innomedia спечели публиката с първото по рода си „Hair&Body design“ шоу

снимка: Bulgaria Mall

снимка: Bulgaria Mall

Какво е боди дизайн и как да променим тялото си, за да бъдем във форма и в тонус. Това показа пред публиката в Bulgaria Mall топ треньорът Цвета Капитанова, която е първия боди дизайн инструктор в България, представена от комуникационна агенция InnoMedia.

снимка: Bulgaria Mall

снимка: Bulgaria Mall

Преди да се стартира демонстрацията на сцената в търговския център Цвета сподели пред водещия Ники Николов: „Новата спортна дисциплина навлиза успешно в България и то с голям успех, което може само да ме радва. Боди дизай е комплекс от упражнения, който предлага промяна на тялото и набляга на онези проблеми зони, които не харесваме или искаме да променим. В рамките до три месеца при тренировки три пъти в седмицата може да постигнем желаната промяна. Храненето също е много важно за постигането на бърз и оптимален резултат. Радвам се, че последователите виждат промяната и харесват комплекса от тренировки, а също така се надявам след представянето ми тук в Bulgaria Mall все повече хора да се присъединят към нашите спортни групи“.

С аплодисменти и при голям интерес Цвета Капитанова и нейните момичета бяха приети от публиката в Bulgaria Mall със своята 20-сет минутната демонстрация.