ERP.BG награждава златни и сребърни партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject

ERP_partners copy

ERP.BG ще обяви имената на първите фирми, които ще получат златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията. Това ще се случи на официална церемония на 29 март, от 19:00 ч. в Пиано бар Арбат, в столичния Хотел Балкан, на която ще бъдат сертифицирани и нови консултанти по внедряване на разработената от нея ERP система EnterpriseOne. На специалното събитие ще бъде награден и партньор на ERP.BG за разработката на уеб и мобилни решения към EnterpriseOne®.

Иновативният партньорски модел NetProject на българската софтуерна компания ERP.BG се разви изключително много през последните няколко месеца. Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne®.

Ексклузивно пред всички гости на събитието ще бъдат представени и нови проекти на някои от партньорите.

До момента десетки български фирми и няколко от чужбина са проявили интерес към участие в програмата, а през последната година компанията е стартирала 16 нови проекта, които се внедряват от нейни партньори. Това е и основната причина за отчетения от нея 100% ръст при новите клиенти, както и 35% ръст на оборота през 2015 година. На предстоящото събитие ще присъстват всички партньори на ERP.BG – както консултантите по внедряване, така и партньорите за разработка на приложения.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително- вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.